donderdag 17 maart 2011

Uiltje!

Een van mijn nieuwe projecten zijn het maken van deze schatige uiltjes. Deze heeft een naam label gekregen waardoor hij helemaal af is. Het was net wat ik miste in mijn werkjes.
Er komen er meer aan. als ik ze af heb zal ik ze laten zien.

Druk

Ik heb het erg druk met mijn webwinkel fantaartisch.nl. Zoals sommige van jullie weten. En daarom niet zo veel tijd meer om te knutselen. Maar s'avonds probeer ik toch even een paar uurtjes ervoor te nemen. Zo ook gister avond.alleen was de kat het er niet mee eens en vond hij dat ik hem niet genoeg aandacht had gegeven. Dus maar gewoon op de knutsels van baasje gaan liggen want dan moet ze wel aandacht geven :-).

dinsdag 1 maart 2011

Naam labels


Al een tijdje was ik van plan om naam labels te maken. Maar als zo veel dingen duurt en dan ook even voor dat ik er de tijd voor heb kunnen vinden. Als je eens zou weten wat ik nog op de idee├źn stapel heb liggen :-). Op MiekK's blog had ik een mooie en duidelijke beschrijving gevonden. Eerst heb ik het op stof geprobeerd, maar dat werd niks want de stof was te donker om het goed te zien. Ik heb van die transparante vellen gebruikt. Dus heb ik het op lint gedaan. Ik had net een partij lint gekregen dus die kon ik er mooi voor gebruiken. na wat uitproberen kwam ik tot de conclusie dat de ruit lint het beste resultaat gaf.