dinsdag 5 april 2011

Eline PellinkhofEr zijn veel leuke blog om inspiratie op te doen. Één daar van is de blog van Eline Pellinkhof. (Die ik aan ja wel mijn 16volgers wil laten zien.) Waarschijnlijk denk je nu wie? Als ik zeg Eline's huis. Dan gaat er waarschijnlijk een lichtje branden. Ja ze is de schrijfster van het boek Eline's huis. Een boek vol inspiratie en ideeën. Ik maak geen reclame voor haar hoor ;-).
Daarnaast blijk ze (wis ik ook niet) ontwerpen te maken voor stof leverancier zoals Stenzo. Hier onder mijn favoriete met cupcakes.

Na mijn zoektocht naar een leuke cupcake stof. Die ik maar niet kon vinden. Omdat of de kleur niet leuk was of de cupcakes zelf niet. Was ik zoon 2 weken geleden in mijn favoriete stoffen winkel. En daar zag ik deze stof liggen. Ik was opslag verliefd.

2 opmerkingen:

 1. hoi,

  mijn dochter wilt een cupcake kamer en ik vind dit ook zo'n schattig stofje!!! Heb jij voor mij een adres waar dit te koop is? ik loop te googlen maar ik kan het niet vinden?!

  groetjes van Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi heidi,

  Deze cupcake stof is van stenzo en ontworpen door elinr pellinkhof. Ik heb de stof gekocht bij stoffen en babystudio in putten. Hier kan je hem ook vinden op internet http://www.dekkersstoffen.nl/Webwinkel-Product-3668845/Stenzo-cup-cakes-white-red.html.

  groetjes kris

  BeantwoordenVerwijderen