vrijdag 8 april 2011

Bloemen haken!Naast mijn nieuwe verslaving stempels maken. Zoals je in het bericht hier onder kan lezen. Ben ik ook begonnen met haken. Nu had ik al een poging gewacht met breien van sokken. Na dat ik 6 keer opnieuw was begonnen had ik het wel gezien en kwam ik tot de conclusie dat die sokken er dus nooit kwamen :-) Ik was dus even bang dat wol en ik niet bij elkaar paste. Maar zie hier gehaakte bloemen. Ik heb er een broche van gemaakt.Vervolgens vond ik het zo leuk dat ik dus verder ben gegaan met haken. Deze konijn is af. Is ze geen schatje. Het patroon van de konijn kan je hier vinden.


Nu heb ik dus al een patroon voor een schilpad klaar liggen. Nog even aan het eind van de dag er wol voor hallen. We moeten tocht naar de stad voor de nieuwe harry potter 7 film. Ja vandaag komt hij uit. We hadden hem al van tevoren besteld. Ik kan niet wachten :-) .

dinsdag 5 april 2011

Nieuwe verslaving


Mijn nieuwe verslaving. Het maken van stempels. Het is erg leuk om te doen en super simpel. Het enige wat je nodig heb is een gum en een guts set. Op de blog van Gennine's art blog staat een duidelijke uitleg hoe je dit zelf kan doen.Voor diegenen die graag een stempel willen maar ze niet zelf kunnen of willen maken. Bij mij kun je ze ook kopen. Heb je zelf een afbeelding die je als stempel wil. Stuur me een e-mail en we kunnen kijken of het mogelijk is.

Eline PellinkhofEr zijn veel leuke blog om inspiratie op te doen. Één daar van is de blog van Eline Pellinkhof. (Die ik aan ja wel mijn 16volgers wil laten zien.) Waarschijnlijk denk je nu wie? Als ik zeg Eline's huis. Dan gaat er waarschijnlijk een lichtje branden. Ja ze is de schrijfster van het boek Eline's huis. Een boek vol inspiratie en ideeën. Ik maak geen reclame voor haar hoor ;-).
Daarnaast blijk ze (wis ik ook niet) ontwerpen te maken voor stof leverancier zoals Stenzo. Hier onder mijn favoriete met cupcakes.

Na mijn zoektocht naar een leuke cupcake stof. Die ik maar niet kon vinden. Omdat of de kleur niet leuk was of de cupcakes zelf niet. Was ik zoon 2 weken geleden in mijn favoriete stoffen winkel. En daar zag ik deze stof liggen. Ik was opslag verliefd.