woensdag 21 april 2010

Heksen theemuts!


Nou hier is ze dan. Het heeft even geduurd en ze was niet makkelijk te maken. Maar wel erg leuk om te doen. Dit was de eerste keer dat ik een grootte pop heb gemaakt. Zo als je kan zien in de foto hier onder heb ik een spin op haar heksen hoed gemaakt. En ik vond alles zwart zo saai. Daarom dus een blauwe sjaal. Ze is een cadeautje voor mijn broer en vriendin. Ook al doet het zeer om haar weg te geven. Wel weer een excuus om er nog een te maken.


Ik heb altijd wel iets met heksen. De meeste mensen zie ze als oude gemene vrouwen. Zelf zie ik ze meer als wijze vrouwen. En leeftijd heeft er niet altijd iets mee te maken. Net zo goed als de pukel op de neus. Vaak als ik naar de disney film of sprookjes kijk dan vind ik de heksen veel leuker dan de andere figuren in de film. Ik was ook altijd gek op de tv-serie charmed. Van de eerste seizoen tot het laatste seizoen gevolgd.

3 opmerkingen:

 1. Wist je dat 'witch' van 'wit' komt, wat in het Engels 'wijs' betekent? Dus een heks is inderdaad gewoon een wijze vrouw! Jouw heks is echt onwijs leuk geworden! Leuk met de kleine details die je zelf hebt toegevoegd! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, leuk is ze Christel! Mooi gemaakt en ik zal je zeggen; ik vind heksen ook leuk om te maken!
  De echte heksen zijn inderdaad goed op de hoogte van allerlei gezonde dranken en kruiden volgens mij, dus niets mis mee! Angela weet er nog meer van denk ik.....hihi!
  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooohh zo is ze erg mooi!!! Ik heb haar ook gemaakt. Jou gezicht is mooier gelukt. Ze was een van de eerste poppen die ik gemaakt had. Had het pakket van mijn schoonmoeder gekregen. Als ik haar over zou doen zou ik ook andere kleurtjes gebruiken. Voor mij is een heks ook een wijze vrouw. (ik ben ook mannen tegen gekomen) Het is een leuk wereldje. En niks negatiefs aan hoor. Je kunt ook gewoon zeggen natuur mens.

  BeantwoordenVerwijderen