woensdag 5 mei 2010

Leander!


Zaterdag naar Breda geweest om kleding te kopen. Ik ben aardig geslaagd. Was hart nog. En ja dan moet je toch even langs Leander. Het was al weer even een tijdje geleden. Vervolgens een hoop vilt gekocht. Het ging een beetje opraken. Kan ook niet anders. We hebben al aardig wat knutsels gemaakt.
Ook nog wat andere dingen gekocht. Bijenwas in het groen en bruin, gele wol, onder trico, haartjes wol, pijpenragers, 3 kleine mandjes en beduur zijde. En ja ban ben je wel even bezig met uitzoeken in zoon leuke winkel als Leander. Alleen jammer dat ze er mee gaat stoppen. Nou moet ik weer een nieuwe winkel zoeken. Ze vertelde dat ze misschien in haar woonplaats een nieuwe winkel gaat beginnen. We hoopen het maar.

2 opmerkingen:

  1. zoooo je hebt je zelf wel verwend. We zien de freubels wel weer op je blog. Ik ben benieuwd wat je er van gaat maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Kris, wat een leuke blog! Waarom heb ik die niet eerder gezien? En wat werk jij netjes en zorgvuldig. Ben benieuwd wat je nu weer gaat maken! Je maakt ook heerlijke taarten.

    BeantwoordenVerwijderen